Cafe/Restaurant

Foz Leloup is sinds 1 december 2013 de nieuwe exploitant van Café-Restaurant De Oude School in Warder. “Het is een café-restaurant waar je naar binnen glipt om een praatje te maken, een drankje te drinken of te dineren, waar men vergadert en verenigingen hun activiteiten ontplooien. Zodat; het café “De Oude School”, mijn oude school, weer een ontmoetingsplek voor iedereen zal zijn”.  Meer over de historie van De Oude School vindt u op www.warderbeer.nl.

U kunt bij ons dineren van vrijdag t/m zondag. Wij serveren zoals ik dat graag noem; bourgondische gerechten zoals lamskoteletten met een aardappeltaartje, Parelgort met verse kruiden, een USA steak met een gepofte aardappel of een Tournedos met lekkere dikke jus en huisgemaakte verse frieten.

Alle gerechten kunnen besteld worden in het klein of in het groot zodat u meerdere gerechten kunt proeven of juist een snelle hap kunt nuttigen. Wij proberen zoveel mogelijk producten ui te regio te gebruiken, zoals beemster knoflook, varkenshaas van de boer uit Edam, of lamsvlees uit Middelie. Om de 3 maanden krijgen wij een nieuwe menukaart.

Restaurant De Oude School is geopend vrijdag t/m zondag Menukaart De Oude School!

Tot ziens in De Oude School.

Met gastvrije groet,

Foz Leloup

Openingstijden zomermaanden, 15 mei tot 1 september.

Woensdag t/m zondag vanaf 12:00u geopend

maandag en dinsdag gesloten

Vrijdag t/m zondag open vanaf 12:00u restaurant geopend

Woensdag en donderdag vanaf 12:00u, keuken open tot 19:00u aangepaste menukaart

Wij organiseren graag uw verjaardag, jubilea, vergadering of ander evenement.

Openingstijden wintermaanden, 1 september tot 15 mei.

Maandag en woensdag gesloten

vrijdag t/m zondag restaurant geopend

Dinsdag en donderdag geopend vanaf 19:00u

vrijdag vanaf 12:00u restaurant geopend

Zaterdag vanaf 19:00u restaurant geopend

Zondag vanaf 12:00u restaurant geopend

Voor groepen, vergaderingen of bijeenkomsten,

openen wij op elke gewenste dag en tijd.

route beschrijving & locatie

De Oude School

Warder 128A

1473PH Warder

Vanaf de A10 Ring Noord Amsterdam neemt u de afslag S116 richting Volendam (N247). Deze weg blijft u voor circa 20 kilometer volgen. Daarna slaat u rechtsaf bij de afslag Warder. U komt op een polderweg die u volgt tot een T-splitsing. Hier gaat u rechtsaf, aan het einde van deze weg rijdt u Warder in. In het dorp slaat u linksaf en dan na circa 600 meter aan de rechterkant naast de Warder Kerk vindt u De Oude School. Rijdt u 50 meter verder links naast de kerk is een parkeer terrein, daar kunt u uw auto parkeren

Komend vanuit het noorden (A7):

Neem na Hoorn de afslag Avenhorn / Oosthuizen. Houd hier richting Oosthuizen aan. Sla na de rotonde van Oosthuizen linksaf richting Warder. Na circa 200 meter (bij een verkeersspiegel) gaat u rechtsaf richting Warder. U rijdt dan door Warder heen(houd uw snelheid in de gaten, er lopen daar veel spelende kinderen.)Voor de kerk aan uw linkerhand is een parkeer terrein waar u kunt parkeren. De Oude School is naast de kerk.

Met het openbaar vervoer:
Vanaf Amsterdam Centraal station bus 314 richting Hoorn (op het busplatvorm achter het station aan het ij) Uitstappen halte Oosthuizen. U belt De Oude School, 0621977919- 0299742851 en u wordt opgehaald.

Nieuws & Activiteiten