Fietsen en Wandelen


Bezoekercentrum De Breek

Rondje Warder-Etersheim

16 en 17 juli 2016 Zomer Route Zeevang, Diner in de tuin van Warder 132!!!

Onder voorbehoud van het weer, graag op tijd inschrijven via email info@cafedeoudeschool.nl er zijn beperkte plaatsen beschikbaar. Keuze uit een 3 gangen menu van vis of vlees vooraf uw keuze maken.   

 18-19 juli: Zomerroute Zeevang 2015! link adres voor alle deelnemers van de route en het kaartje http://annavangerve.wix.com/zomerroutezeevang

De Oude School

Foz Leloup is sinds 1 december 2014 de exploitant van Café-Restaurant De Oude School in Warder. De Stichting Cultureel Erfgoed Warder heeft in goed overleg met de gemeente Zeevang en met steun van veel inwoners en bedrijven de oude school kunnen behouden. Met exposities van in Warder wonende/werkende kunstenaars uit het verleden en het heden willen de Historische Vereniging van Warder en Foz Leloup, de uitbater van de Oude School, aandacht besteden aan Warder als kunstenaarsdorp.

Tijdens de zomerroute is het werk van de in Warder geboren en getogen ʻWarder Beerʼ Marco van den Oever met vaak humoristische prenten en schetsen te zien. Marco laat zich inspireren door zijn omgeving en zijn roots; het polderlandschap van de Zeevang. Zijn werk siert al vele malen de omslag van de Dorpskrant ʼt Gouwtje.

Ook is er werk te zien van Nico Raat. In aquarel en acryl schildert hij dat waar je vaak aan voorbij loopt of fiets. Volgens Nico Raat ligt de kunt gewoon op straat, maar moet je er oog voor hebben.

nb. Foz Leloup verzorgt op zondag HET TUINDINER op Warder 132. Dineren tussen de prachtige bloemen en planten met uitzicht over de weilanden. Onder voorbehoud van het weer. 

Graag op tijd inschrijven via email                                                 . Er zijn beperkte plaatsen beschikbaar. Keuze uit een 3 gangen menu van vis of vlees vooraf uw keuze maken.


DOWNLOAD HIER DE ROUTE KAART 

Een prachtige route door de Zeevang met tuinen, ateliers, kunst, muziek en lekker eten. De zomerroute is een unieke gelegenheid om kennis te maken met het mooie landschap van de Zeevang en de vele activiteiten van de bewoners.

Liefhebbers van historie, kunst, natuur en tuinen kunnen een tocht van ca. 16 km door het veenweidelandschap maken. Ook dit jaar is er weer veel nieuws te zien! U bent van harte welkom om van het schitterende landschap en de sfeervolle bedrijvigheid te komen genieten.

De route is op verschillende locaties te verkrijgen, o.a. bij Cafe Restaurant De Oude School in Warder (128A) en bij Bezoekerscentrum De Breek (Etersheimer Braakweg 5, Oosthuizen).
Nieuws & Activiteiten